Menu

Zoek


Random Foto's

16-pers bungalow Sechtjin

Zoover Award

Home

Ontspannen, genieten en tot rust komen in onze luxe wellness-bungalows, dat is wat wij u bieden. De uitrusting van onze wellness-bungalows varieert van infraroodsauna’s, Finse (gezins)sauna al dan niet gecombineerd met lichttherapie, infraroodstralers, zonnebank of zonnehemel tot aan luxe regendouches en badkamersanitair en zelfs bungalows met een aparte relaxruimte en een buitenspa.


Kortom...
   op en top uitrusten in onze luxe en comfortabel ingerichte bungalows, die in Nederland en de ons omringende landen op de mooiste plekjes zijn gelegen. Bij het strand, bos, golfbanen, aan een (Kager) plas of Friese meren met volop ruimte om van het buitenleven te genieten, te wandelen, te fietsen en het water op te gaan. Dit laatste met het gebruik van een luxe sloep gedurende uw hele verblijf, dit exclusief op bungalowpark It Wiid en Kaag Resort. Ook voor het culturele is gezorgd aangezien onze wellness-bungalows steeds gelegen zijn in de nabijheid van leuke steden/stadjes

Wellness bungalows

7-persoons luxe bungalow met een opp. van 89 m2 (nieuwe inrichting 2012) met nieuwe luxe aluminium Hanzeschouw met 6 pk buitenboordmotor en super de luxe wellnessinrichting o.a. privé buitenspa/jacuzzi, Finse oven-sauna met lichttherapie.
7-persoons halfvrijstaande luxe bungalow, opp. 89 m2 met ruime complete 7-persoons nieuwe sportieve toerboot met buitenboordmotor en o.a. Finse oven-sauna met lichttherapie.
Vrijstaande comfortabele 6-persoons bungalow, met nieuwe luxe inrichting 2013 en buitenspa-jacuzzi, woonkamer met zit- en eethoek met comfortabel meubilair en eigentijdse inrichting, flatscreen TV, DVD-speler. Open keuken zeer compleet uitgerust met grote oven, luxe keukengerei.
Vrijstaande bungalow met nieuwe luxe inrichting (2013) met super de luxe wellnessvoorzieningen o.a. privé buitenspa-jacuzzi, opp. ca. 195 m2. Begane grond, woonkamer met sfeervolle eigentijdse inrichting, comfortabel meubilair en lederen stoelen en ruime rondzitbank.
6-persoons. Opp. 75m2 vrijstaande bungalow met luxe inrichting en super de luxe wellnessvoorzieningen o.a. privé buitenspa-jacuzzi, Finse oven-sauna en een ruime luxe 6-persoons diesel- of motorsloep.
Onze 8-persoons strandvilla Wellness Prestige is over-compleet en geheel in de sferen van zon, zee, strand en tulpen-/ bollenvelden ingericht en uitgerust.
10+2 (tot 12 jaar)-persoons bungalow Grand Hiem Wellness de luxe VIP met zwemspa-jacuzzi of ruime 6 pers. buitenspa-jacuzzi. Opp. 105 m2, vrijstaande bungalow met luxe nieuwe inrichting (januari 2012), It Wiid, Friesland
10+2 (tot 12 jaar)-persoons bungalow Super Grand Fisker Wellness de luxe VIP met zwemspa-jacuzzi of ruime 6 pers. buitenspa-jacuzzi en Waterspoor 707-tender (diesel)sloep of Interboat 20 spiegelsloep of Escape 750 reddingssloep het meest complete en luxe watersporthuis.
Opp. 75m2 vrijstaande bungalow met luxe nieuwe inrichting en super de luxe wellness voorzieningen o.a. privé buitenspa-jacuzzi, Finse oven-sauna e.d.

Ligging Wellnessbungalows

Bungalowpark It Wiid Parc Emslandermeer Resort Duynzicht Mooi Zutendaal Kronenburger See De Veldkamp Panjevaart Resort Arcen

Nieuws en Lastminutes

De meivakantie duurt dit jaar 2 weken. Lekker genieten van de zomerse temperaturen en varen op de Friese Meren. Boek nog snel uw favoriete bungalow met sloep.
Lekker weg met Hemelvaart en/of Pinksteren. Heerlijk erop uit met het hele gezin en lekker genieten van een korte vakantie.
Als u de vakantie in Emslandermeer doorbrengt, dan hebben wij nog een leuke tip voor u. Prachtige natuur in Groningen waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Zie het artikel in de Telegraaf Reiskrant.
Volgens het VVV in Epe ligt de Veldkamp in een prachtige omgeving waar genoeg mogelijkheden zijn om er op uit te trekken. Wandelen, fietsen, paardrijden, Nordic walking en uiteraard cultuur snuiven.
Als u Panjevaart bezoekt, zijn er genoeg bezienswaardigheden in de buurt voor een dagje uit. Rondom Hoeven is er van alles te beleven o.a. rondvaart door Nationaal Park De Biesbosch, Skidome met echte sneeuw en een middagje cultuur snuiven in de Basiliek in Oudenbosch.
Onze gasten hebben mooie recensies achtergelaten:
"Mooi Park, rustig, mooie omgeving. Tips: ga langs bij het aardhuis dan kan je herten spotten en wilde zwijnen kijken en de hond mag mee".
De Sport en Adventure bungalow op Panjevaart is nu ook uitgerust met Finse sauna op een van de slaapkamers. Heerlijk genieten in de bungalow na lekker een dagje sportief bezig geweest te zijn.
Lekker genieten in een restaurant tegen aantrekkelijke prijzen en naar volle tevredenheid. Dat kan bij Kookerij Brammetje in Julianadorp. Een restaurant waar met passie gewerkt wordt en waar gastvrijheid nog hoog in het vaandel staat! Zie de website.
Nadat 3 van onze woodgalows zijn uitgerust met een sauna, is er besloten om een aantal chalets te voorzien van een klimtoestel en allerlei andere spelattributen.
Nieuwe 4-persoons Woodgalow Merel Wellness Comfort. De woodgalows zijn vrijstaand en uitgerust met comfortabel meubilair, Finse oven-sauna en zonnehemel.
Nu ook heerlijke wellness bungalows in Noord-Brabant in een bosrijke omgeving met volop vermaak en vertier. Kijk ook voor onze Sport & Adventure bungalow met Finse sauna.
Nu te boeken, de Super Grand Sechtijn bungalow om met 16 personen te genieten van wellness o.a. met Finse sauna en buitenspa.
Heerlijk genieten en lekker bijkomen komend voorjaar met kortingen tot wel 50%. Boek nu uw voordelige wellness bungalow. Zie last minutes.
Vanaf nu beschikbaar en reeds telefonisch te boeken. 7-persoons Westerwolde Wellness de Luxe, Westerwolde sports & adventure bungalow De Vennen en

Video selectie Youtube

submitted by Admin on Mon Mar 29 2010 at 03:24pm
Kajak tocht alde feanen

submitted by Arienne on Wed Dec 21 2011 at 09:04am
Promotiefilm Waterspoor 707

waterspoorkoudum
submitted by Arienne on Tue Mar 22 2011 at 01:50pm
Strand Zeeland

submitted by Arienne on Tue Mar 22 2011 at 01:48pm
Wakeboarden

submitted by Arienne on Tue Mar 22 2011 at 01:49pm
Veluwe