Menu

Zoek


Random Foto's

16-pers bungalow Sechtjin

Zoover Award

Home

Emslandermeer
Ontspannen, genieten en tot rust komen in onze luxe wellness-bungalows, dat is wat wij u bieden. De uitrusting van onze wellness-bungalows varieert van infraroodsauna’s, Finse (gezins)sauna al dan niet gecombineerd met lichttherapie, infraroodstralers, zonnebank of zonnehemel tot aan luxe regendouches en badkamersanitair en zelfs bungalows met een aparte relaxruimte en een buitenspa.


Kortom...
   op en top uitrusten in onze luxe en comfortabel ingerichte bungalows, die in Nederland en de ons omringende landen op de mooiste plekjes zijn gelegen. Bij het strand, bos, golfbanen, aan de Friese meren of aan het Groningse Emslandermeer met volop ruimte om van het buitenleven te genieten, te wandelen, te fietsen en het water op te gaan. Dit laatste met het gebruik van een luxe sloep of toerboot gedurende uw hele verblijf, dit exclusief op bungalowpark It Wiid en Emslandermeer. Ook voor het culturele is gezorgd aangezien onze wellness-bungalows steeds gelegen zijn in de nabijheid van leuke steden/stadjes.

Wellness bungalows

7-persoons luxe bungalow met een opp. van 89 m2 (nieuwe inrichting 2012) met nieuwe luxe aluminium Hanzeschouw met 6 pk buitenboordmotor en super de luxe wellness inrichting o.a. privé buitenspa/jacuzzi, Finse oven-sauna met lichttherapie.
Vrijstaande bungalow met nieuwe luxe inrichting (2013) met super de luxe wellnessvoorzieningen o.a. privé buitenspa-jacuzzi, opp. ca. 195 m2. Begane grond, woonkamer met sfeervolle eigentijdse inrichting, comfortabel meubilair en lederen stoelen en ruime rondzitbank.
14-persoons. Opp. 180m². Vrijstaand, bestaand uit twee onder één kap met elkaar verbonden huizen, met zeer grote tuin en wellness faciliteiten zoals 2 luxe finse sauna’s en een privé buitenspa/jacuzzi. Het huis grenst aan het kanaal en heeft vrij uitzicht op natuurgebied.
Opp. 75m2 vrijstaande bungalow met luxe nieuwe inrichting en super de luxe wellness voorzieningen o.a. privé buitenspa-jacuzzi, Finse oven-sauna e.d.
7-persoonshuis, grotendeels gerenoveerd, gelegen aan het binnenmeer. Woonoppervlakte ca. 89m².
8-persoons halfvrijstaande bungalow 90 m2 met super de luxe wellness inrichting o.a. privé buiten spa/jacuzzi! Finse oven-sauna met lichttherapie.
7-persoons halfvrijstaande luxe bungalow, opp. 89 m2 met ruime complete 7-persoons nieuwe sportieve toerboot met buitenboordmotor en o.a. Finse oven-sauna met lichttherapie.
Vrijstaand 6-persoons huis, gerenoveerd, gelegen aan het binnenmeer met Finse sauna. Woonoppervlakte ca. 89 m².
Vrijstaand 6-persoons huis, grotendeels gerenoveerd, gelegen aan het binnenmeer met huisbioscoop. Woonoppervlakte ca. 89 m².
Vrijstaand, 8-persoons recent gebouwde boerderij-villa met veranda, gelegen aan een meer met open vaarverbinding naar het Ruiten AA kanaal. Geschikte vislocatie en aanlegruimte voor sloep of visboot. Eigentijdse en moderne luxe inrichting met houtkachel en vide. Woonoppervlakte ca. 120m².
16-persoons, vrijstaand recent gebouwd groot groepshuis in boerderijstijl met grote terrassen en eigen haventje. Gelegen aan het kanaal met open vaarverbinding naar het Ruiten AA Kanaal. Woonoppervlakte ca. 160m². Geschikte vislocatie.
Vrijstaande comfortabele 6-persoons bungalow, met nieuwe luxe inrichting 2013 en buitenspa-jacuzzi, woonkamer met zit- en eethoek met comfortabel meubilair en eigentijdse inrichting, flatscreen TV, DVD-speler. Open keuken zeer compleet uitgerust met grote oven, luxe keukengerei.
6-persoons. Opp. 75m2 vrijstaande bungalow met luxe inrichting en super de luxe wellnessvoorzieningen o.a. privé buitenspa-jacuzzi, Finse oven-sauna en een ruime luxe 6-persoons diesel- of motorsloep.
Onze 8-persoons strandvilla Wellness Prestige is over-compleet en geheel in de sferen van zon, zee, strand en tulpen-/ bollenvelden ingericht en uitgerust.
10+2 (tot 12 jaar)-persoons bungalow Grand Hiem Wellness de luxe VIP met zwemspa-jacuzzi of ruime 6 pers. buitenspa-jacuzzi. Opp. 105 m2, vrijstaande bungalow met luxe nieuwe inrichting (januari 2012), It Wiid, Friesland
10+2 (tot 12 jaar)-persoons bungalow Super Grand Fisker Wellness de luxe VIP met zwemspa-jacuzzi of ruime 6 pers. buitenspa-jacuzzi en Waterspoor 707-tender (diesel)sloep of Interboat 20 spiegelsloep of Escape 750 reddingssloep het meest complete en luxe watersporthuis.
14-persoons bungalow Super Grand Fjirtjin Wellness de luxe VIP, opp. ca. 120 m2 met ruime 6-persoons buitenspa-jacuzzi en nieuwe 12-persoons sloep, het meest complete watersporthuis. Vrijstaande bungalow met luxe inrichting en super de luxe wellness-voorzieningen o.a. ruime 6 pers. buitenspa-jacuzzi met 2 lounge-seats, Escape 750 reddingssloep.

Ligging Wellnessbungalows

Bungalowpark It Wiid Bungalowpark Emslandermeer Resort Duynzicht Mooi Zutendaal Kronenburger See De Veldkamp Panjevaart Resort Arcen

Nieuws en Lastminutes

Heerlijk genieten en lekker bijkomen in november nog voor de feestdagen beginnen. Profiteer van de herfstkorting tot wel 50% en boek nu uw voordelige (wellness)bungalow. Zie last minutes.
Profiteer nu van de 15% vroegboekkorting 2015 en reserveer uw favoriete bungalow voor de door u gewenste vakantieperiode.
Boek nu alvast voor de feestdagen uw favoriete bungalow. Lekker met familie de feestdagen doorbrengen in een luxe wellness of comfort bungalow.
Lekker erop uit met het gezin tijdens de herfstperiode, heerlijk genieten en actief bezig zijn maar ook ontspannen met de wellness in onze bungalows. Boek nu alvast uw favoriete bungalow.
Als u op Panjevaart verblijft en van de natuur houdt, hebben wij nog een tip voor u. Zeer de moeite waard voor een bezoekje zijn het arboretum in Oudenbosch en de heemtuin in Rucphen!
Het overdekte subtropisch zwembad van Emslandermeer is weer geopend. Onze gasten die op het park verblijven, mogen gratis hiervan gebruik maken. Heerlijk genieten van deze mooie faciliteit op het park tijdens uw verblijf.
Heerlijk genieten met korting. Boek nu, geniet van de mooie herfstkleuren met nog lekkere temperaturen en de rust. Boek nu met korting tot wel 50% en geniet.
NP De Biesbosch is een schitterend natuurgebied met een uitgestrekt fourageergebied voor talloze soorten watervogels, zoals ganzen, reigers, eenden en steltlopers. Ideaal voor een dagje uit vanaf Panjevaart. Zie NP de Biesbosch.
Opnieuw zijn er parken in de prijzen gevallen. Resort Duynzicht in Julianadorp aan Zee is een van de gelukkige prijswinnaars. Bungalowpark It Wiid en Strandslag Juliana mogen het label recommended 2014 voeren.
Een tijdje terug zjin er op It Wiid opnames zijn gemaakt voor het nieuwe reisprogramma “Trips & Travel de 12 Provincies” van RTL4. Bekijk hieronder de actuele video die een mooie indruk geeft van dit park.
In Burgum, op maar 12 km van Bungalowpark It Wiid opent begin mei het meest spectaculaire indoor én outdoor park van Nederland. Wij kijken uit naar deze superattractie voor de regio en feliciteren Aventoer met de opening. Zie Aventoer.
Harlingen, mooie waddenstad om te bezoeken evenals het Aardewerkmuseum in deze stad. Tips: een dagtocht Terschelling met de snelle (stabiele catamaran) veerdienst, een unieke waddeneilandbeleving.
Als u de vakantie in Emslandermeer doorbrengt, dan hebben wij nog een leuke tip voor u. Prachtige natuur in Groningen waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Zie het artikel in de Telegraaf Reiskrant.
Volgens het VVV in Epe ligt de Veldkamp in een prachtige omgeving waar genoeg mogelijkheden zijn om er op uit te trekken. Wandelen, fietsen, paardrijden, Nordic walking en uiteraard cultuur snuiven.
Als u Panjevaart bezoekt, zijn er genoeg bezienswaardigheden in de buurt voor een dagje uit. Rondom Hoeven is er van alles te beleven o.a. rondvaart door Nationaal Park De Biesbosch, Skidome met echte sneeuw en een middagje cultuur snuiven in de Basiliek in Oudenbosch.
Onze gasten hebben mooie recensies achtergelaten:
"Mooi Park, rustig, mooie omgeving. Tips: ga langs bij het aardhuis dan kan je herten spotten en wilde zwijnen kijken en de hond mag mee".
De Sport en Adventure bungalow op Panjevaart is nu ook uitgerust met Finse sauna op een van de slaapkamers. Heerlijk genieten in de bungalow na lekker een dagje sportief bezig geweest te zijn.
Lekker genieten in een restaurant tegen aantrekkelijke prijzen en naar volle tevredenheid. Dat kan bij Kookerij Brammetje in Julianadorp. Een restaurant waar met passie gewerkt wordt en waar gastvrijheid nog hoog in het vaandel staat! Zie de website.
Nadat 3 van onze woodgalows zijn uitgerust met een sauna, is er besloten om een aantal chalets te voorzien van een klimtoestel en allerlei andere spelattributen.
Nieuwe 4-persoons Woodgalow Merel Wellness Comfort. De woodgalows zijn vrijstaand en uitgerust met comfortabel meubilair, Finse oven-sauna en zonnehemel.
Nu ook heerlijke wellness bungalows in Noord-Brabant in een bosrijke omgeving met volop vermaak en vertier. Kijk ook voor onze Sport & Adventure bungalow met Finse sauna.
Nu te boeken, de Super Grand Sechtijn bungalow om met 16 personen te genieten van wellness o.a. met Finse sauna en buitenspa.

Video selectie Youtube

submitted by Admin on Mon Mar 29 2010 at 03:24pm
Kajak tocht alde feanen

submitted by Arienne on Wed Dec 21 2011 at 09:04am
Promotiefilm Waterspoor 707

waterspoorkoudum
submitted by Arienne on Tue Mar 22 2011 at 01:50pm
Strand Zeeland

submitted by Arienne on Tue Mar 22 2011 at 01:48pm
Wakeboarden

submitted by Arienne on Tue Mar 22 2011 at 01:49pm
Veluwe

Zocht u wellicht naar: Bungalowpark Groningen    Bungalowpark Emslandermeer    Golfen Emslandermeer